• Начало
  • Новини
  • ЗАЩО SPRAYLEGGERO Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ПОДПРАВЯТ ВАШИТЕ ЯСТИЯ?

ЗАЩО SPRAYLEGGERO Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ПОДПРАВЯТ ВАШИТЕ ЯСТИЯ?

ЗАЩО SPRAYLEGGERO Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ДА СЕ ПОДПРАВЯТ ВАШИТЕ ЯСТИЯ?
13 декември 2021

Да пръскаш маслото си означава да го пестиш. Иновативната кутия Sprayleggero ви позволява да спестите маслото, което използвате, с до 90% със същото количество подправки, като по този начин намалявате консумацията на продукта. Кутия от 250 ml се равнява на около 3 л. масло в традиционна стъклена бутилка. Това означава, че Sprayleggero ви позволява да намалите загубите, тъй като използвате същото количество масло, което се съдържа в традиционна бутилка.

Защото е естествено
Маслото, което се съдържа в спрея, е 100% натурално. Първият, който въведе спрей масла, беше Америка. Те обаче го направиха по най-близката технология (същата използвана за лакове за коса и спрей боя): маслото, за да се напръска, се смесва с пропеланти и добавки, които са необходими за емулгиране на всичко и след това се слага в обикновена алуминиева кутия. Само SPRAYLEGGERO, изцяло италианска иновация, използва система, която позволява да се запази маслото 100% чисто и естествено. Маслото се съдържа в торбичка, която след това се поставя в алуминиева кутия. След това в кутията се изпуска сгъстен въздух, който винаги остава отделен от торбата и нейното съдържание.
Следователно това, което се разпределя, е само чисто масло – и нищо друго – защото в маслото няма пропеленти или химически добавки.

ЗАЩОТО Е ЛЕКА КАКТО НЯМА ДРУГА СИСТЕМА ЗА ПРЪСКАНЕ!
Дюзата SPRAYLEGGERO не е обикновена дюза за пръскане (като тази на някои кани за масло), а „пулверизатор“, който работи само благодарение на сгъстен въздух. Налягането на въздуха върху торбата позволява на продукта да се разпръсква в тънка мъгла, която микронизира маслените частици, позволявайки на аромата и аромата на самото масло да се усилят.

ЗАЩОТО Е ЛЕСНО И БЪРЗО!
Sprayleggero е лесен и бърз за използване за всеки, без никакви повреди и без да се замърсява. Sprayleggero е идеален спътник за всички: от главния готвач до тези, които готвят веднъж месечно; от хора, които живеят сами, до тези, които редовно готвят за големи групи; от хора, които обичат да готвят изискани ястия, до тези, които обичат барбекюто.

SPRAYLEGGERO прави всичко по-вкусно с изключителна лекота. А какво да кажем за професионалните готвачи на пица? Само с едно впръскване те могат равномерно да подправят пицата си, което я прави изключително ароматна и ярка. SPRAYLEGGERO е перфектен дори на открито, на пикник или за печене на скара: нечуплив и лесен за носене. Лек както като тегло, така и като съдържание!
Само си помислете, че кутията е нечуплива... стъклената бутилка не е!
Sprayleggero:
100% натурално!
100% естествено!
100% лесно!