• Начало
  • Балсамови оцети
  • Италиански органичен дресинг спрей - 100% италиански органичен екстра върджин зехтин спрей от превъзходна категория и органичен балсамов оцет от Modena IGP

Италиански органичен дресинг спрей - 100% италиански органичен екстра върджин зехтин спрей от превъзходна категория и органичен балсамов оцет от Modena IGP

14,70 лв.
  • Марка: FRATELLI MANTOVA SINCE 1905
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Скъпоценният балсамов оцет на Modena IGP съответства на ценния органичен екстра върджин зехтин, извлечен от първото студено пресоване на маслини, отгледани в съответствие с естествения баланс и пресовани изключително в Италия.
В този вкусен дресинг намираме всички аромати на масло и балсамов оцет в перфектен баланс.
Органичният екстра върджин зехтин Sprayleggero, както и органичният балсамов оцет от Modena IGP , са богати на витамин Е, мощен антиоксидант, който предпазва клетъчните мембрани от стареене.
Високата концентрация на полифеноли, характерна за маслото и балсамовия оцет, играят важна роля за укрепване на имунната система и в борбата срещу свободните радикали. Концентрацията на биофлавоноиди насърчава дълголетието, забавя процеса на стареене и насърчава здравословния живот.
Благодарение на технологията "торба върху вентил" , специалната бутилка Sprayleggero позволява да се намали консумацията с около 90% (бутилка от 250 ml е еквивалентна на около 3 литра обикновена бутилка масло) и да се предпази съдържанието от въздух и светлина за дълго време. Това позволява да се запазят всички ценни свойства на подправката непроменени и винаги свежи, сякаш току-що изцедени. Всяко второ впръскване доставя 1,8 ml / 1,7 g (15 Kcal) продукт, достатъчно за подправяне на всяко ястие.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!